EXCLUSIEVE VERZEKERING

Uw exclusieve bezittingen verdienen een betrouwbaar en integer aanspreekpunt voor het behartigen van uw belangen

LUXURY INS is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve automerken, landhuizen, villa’s, commercieel vastgoed portefeuilles en uw Pied à Terre in binnen- en buitenland. Artwork, sculptures, sieraden en uw juwelen collectie is bij LUXURY INS afgestemd op uw wensen en uw bezit.

LUXURY INS biedt scherpe en uiterst betaalbare premies met uitmuntende voorwaarden, LUXURY INS gaat een stap verder dan de reguliere verzekeringsmaatschappijen.

Neem een kijkje op de desbetreffende pagina voor meer informatie.

 

EXCLUSIEVE
AUTO'S

Uw exclusieve auto verdient aandacht. Bij LUXURY INS krijgt u een dekking die verder gaat dan reguliere partijen. Met onze supercarpolis krijgt u een optimale bescherming. Meer weten over ons aanbod?

LEES MEER

EXCLUSIEF
WONEN

Bij LUXURY INS vindt u verzekeringen voor woningen uit het hogere segment. Met diverse en uitgebreide dekkingen hebben wij een ruim aanbod voor uw exclusieve woning. Benieuwd naar de dekkingen voor uw huis?

LEES MEER

EXCLUSIEVE
KOSTBAARHEDEN

Uw kunstcollectie, sierraden of luxe jacht vraagt om een exclusieve bescherming! Bij LUXURY INS bieden we voor deze exclusieve kostbaarheden een optimale dekking. Benieuwd naar de opties?

LEES MEER

SNELHEID & KWALITEIT

Het is typerend voor iedere supercar: ultieme snelheid en exclusieve kwaliteit. Juist die eigenschappen die u in een auto zoekt, geeft LUXURY INS in de verzekering ervan. Uw exclusieve auto verdient een exclusieve verzekering. Met een buitengewone snelheid een zeer hoge kwaliteit levert LUXURY INS de optimale dekking voor uw supercar. Daar kunt u vanuit gaan!