EXCLUSIEF Wonen

Bent u in het bezit van een luxueuze villa, artistiek landhuis of Pied à Terre in binnen- of buitenland? Exclusief wonen vraagt om een specifieke verzekering. LUXURY INS is gespecialiseerd in dit hoge marktsegment. Vanwege de vele bijzondere objecten in onze verzekeringsportefeuille en de expertise van Register Makelaars en Register Taxateurs kunt u rekenen op een maatwerk oplossing met zeer uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en condities, tegen concurrerende premies afgestemd op uw wensen en bezit.

Heeft u een commercieel vastgoed of een vastgoed portefeuille? Wij bieden verzekeringsoplossingen tegen zeer concurrerende premies.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze specialisten omtrent meer informatie en uw mogelijkheden met bijbehorende premies.

Onze adviseurs, taxateurs en verzekeringsconsulenten staan voor u klaar.

Penthouse verzekering

Bent u in het bezit van een exclusieve inboedel met kunst, juwelen of andere

BEKIJK VERZEKERING

Landhuis verzekering

Bent u in het bezit van een artistiek landhuis, NSW-Landgoed of Rijksmonument? LUXURY INS

BEKIJK VERZEKERING

Villa verzekering

Bent u in het bezit van een schitterende villa? LUXURY INS voorziet u graag

BEKIJK VERZEKERING

AANDACHT VOOR UW BEZIT

LUXURY INS heeft aandacht voor uw situatie en bezit. Wij inventariseren voorafgaand wat uw wensen zijn en geven u maatwerkadvies met verzekeringsoplossingen die aansluiten op uw specifieke situatie. Exclusief bezit vraagt namelijk om maatwerk en persoonlijke aandacht. Bij LUXURY INS krijgt u een verzekeringsoplossing op maat, wij werken met experts in het vakgebied.