OVER LUXURY INS

Maatwerk verzekeringsoplossingen in het zeer exclusieve segment, een integer en betrouwbaar aanspreekpunt voor particulieren en ondernemers die hoge eisen stellen aan het verzekeren van hun privébezittingen.
Daar staat LUXURY INS voor!

Met de juiste verzekeringsoplossingen op maat en excellente service neemt LUXURY INS financiële zorgen weg en vereenvoudigt het een stukje van het leven van vermogende particulieren en ondernemers.

LUXURY INS is gespecialiseerd in het verzekeren van exclusieve automerken, landhuizen, villa’s, commercieel vastgoed portefeuilles en uw Pied à Terre in binnen- en buitenland. Artwork, sculptures, sieraden en uw juwelen collectie is bij LUXURY INS afgestemd op uw wensen en uw bezit.

LUXURY INS biedt scherpe en uiterst betaalbare premies met uitmuntende voorwaarden.

De relaties van LUXURY INS exclusive insurance zijn vermogende particulieren en ondernemers. Met een team van professionele verzekeringsconsulenten, adviseurs en taxateurs ontvang u maatwerk financieel advies met een onafhankelijke verzekeringsoplossing.

 

LXRYINS

OVER LUXURY INS


Bij LUXURY INS zit u goed voor een exclusieve en optimale dekking! Met een verzekering op maat heeft u gegarandeerd de beste bescherming van uw exclusieve auto, woning of ander kostbare bezit! Meer weten? Neem contact met ons op.

TELEFOON
088 – 080 28 08

CONTACT